Reiki

Reiki  

13766280 - reiki symbol.

                                                                                                   

Reiki is al een heel oude manier van helen. Het Japanse woord Reiki staat voor Universele Levensenergie. Deze energie wordt door middel van handoplegging doorgegeven zodat je op alle niveaus geheeld kunt worden. In tegenstelling tot de Reconnective Healing word je bij Reiki dus wel aangeraakt. Veel mensen ervaren dit juist als zeer prettig, ontspannend en troostend. Het is waar uw eigen voorkeur ligt. Het een is niet beter dan het ander maar wel anders.

Er wordt wel aan mij gevraagd waarom ik na de Reconnective Healing toch nog begonnen ben aan Reiki. Ik moet zeggen dat ik hier ook heel lang over getwijfeld heb. RH werkt met hoge, nieuwere energie frequenties waar je je op afstemt en eigenlijk zit alles daarin. Toch bleef de Reiki aan mij trekken ben ik de opleiding tot Reiki Master gaan doen. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik blij ben dat ik het heb gedaan en zelf heb ervaren hoe het voelt en wat het met je doet. Het was voor mij een gevoel van thuiskomen. Het is zeker een mooie methode om je spirituele pad te beginnen of te verdiepen.

Nu is het mijn taak, als Reiki Master, om meer mensen Reiki te laten ervaren en te leren omgaan met deze liefdevolle energie. Naast Reiki behandelingen, geef ik ook Reiki cursussen. In de agenda kunt u de cursusdata vinden.