Dieren

P1000010

Dieren in balans

Dieren raken net als mensen regelmatig uit balans door allerlei omstandigheden. Dit uit zich vaak door ziekte of door gedrag wat men liever niet bij het dier ziet. Ook voor die dieren hoop ik iets te mogen betekenen. Zowel de Reconnective Healing®, Reiki als de MIR-Methode® zijn hiervoor zeer geschikt. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Het fijne aan dieren is dat ze puur zijn en geen oordeel hebben over welke methode dan ook. Er staat niets tussen aan overtuigingen. Wat maakt dat vaak snel zichtbaar wordt wat een sessie opgeleverd heeft voor het dier.

Vooraf bespreken we telefonisch wat er aan de hand is met het dier en overleggen we voor welke methode we kiezen. Een dier voelt zich het prettigst in zijn eigen vertrouwde omgeving. Vandaar dat ik ervoor kies om bij de dieren thuis of op afstand te werken terwijl het dier thuis is.
In principe werk ik met dieren op dezelfde manier als met mensen. Met dat verschil dat een dier niet op een behandeltafel hoeft voor een healing. Het is wel fijn als het dier in een besloten ruimte is. Daarover worden vooraf afspraken met je gemaakt.

??????????????