Reconnective Healing

The Reconnection®

 

ReconnectionFounder

 

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt,zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Dr. Eric Pearl

 

Ik was direct geïnteresseerd, waarna ik heb zelf verschillende sessies en ook mijn persoonlijke Reconnectie heb ondergaan. Ik was verkocht. Dit wilde ik gaan doen en toepassen binnen mijn praktijk.
Reconnective Healing is door dr. Eric Pearl ontdekt en geïntroduceerd in de wereld. Deze relatief nieuwe vorm van helen werkt snel en krachtig. Daarom is het niet nodig om keer op keer weer een Reconnective Healing te ondergaan. Er wordt gewerkt met frequenties (trillingen) die licht, energie en informatie bevatten. Het helen hoeft vaak niet lang te duren. Het kan in een moment van verbinding al plaatsvinden. Waar men soms wel meer tijd voor nodig heeft, is het kunnen integreren van de nieuwe balans. Dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau. Er zijn soms meerdere sessies nodig om de lichaamscellen te laten wennen aan de nieuwe frequenties en die ook blijvend aan te nemen. Als ontvanger hoef je niets anders te doen dan je open te stellen. Wees bereid om los te laten en doe geen poging om te sturen, dan kun je zelf ervaren wat een Reconnective Healing anders maakt. Over het algemeen heb je drie sessies nodig om in balans te komen. Samen bekijken we wat er nodig is. Ieder mens is uniek. Wat maakt dat ook iedere healing uniek is. Iedereen ervaart een sessie weer anders.

Voor wie en hoe vaak?

Reconnective Healing heelt niet een ziekte, maar heelt de mens, jong en oud. Graag werk ik met alle leeftijden. Reconnective Healing heeft niet alleen effect op een lichamelijke disbalans, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Jouw zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Jij en ik hoeven de energie niet te sturen. We kunnen we erop vertrouwen dat er precies gebeurd wat er voor jou op dat moment nodig is en wat passend is voor jou. Dus iedereen die op welke wijze dan ook een disbalans ervaart, is welkom om een healing te ondergaan.
Als practitioner ben ik een instrument, die contact maakt met de frequenties. Een collega vergeleek het met het licht wat we aandoen als het donker is. Zij zei: “Om de lampen aan te doen, druk jij op de lichtschakelaar maar daarmee ben je nog niet het licht. Alleen zorgt jouw actie ervoor dat het licht gaat branden.” Zo is het ook met een Reconnective Healing sessie. Tijdens een sessie hoef ik niet te sturen of te weten wat er precies nodig is.

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens de sessie lig je comfortabel gekleed, maar zonder schoenen, ontspannen met gesloten ogen op je rug op de behandeltafel. De omgeving is rustig en veilig. Ik loop dan om de tafel heen en maak contact met de frequenties. Mijn handen bewegen om je heen. Hierbij word je niet aangeraakt. Het is fijn als je open en nieuwsgierig de sessie in kunt gaan, zonder teveel vastomlijnde verwachtingen. Dat is omdat het anders kan uitpakken dan je in eerste instantie denkt of verwacht. Laat je verrassen door wat er komt en geef je daaraan over. De healing zal zich dan vanzelf aan jou openbaren.
Een sessie duurt ongeveer een uur. In dat uur zit een voorgesprek, de healing zelf en een nabespreking.

Dr. Eric Pearl: “Op dit moment vinden overal ter wereld grote verschuivingen plaats. Alles begint te vibreren in een ander ritme en volgens nieuwe wetten. Wat meer dan ooit nodig is, is dat we ons herverbinden met het oorspronkelijke gevoel van verbondenheid met onszelf, het universum, de natuur, met alle leven.”

Die verbinding zorgt voor samenhang en orde, en die orde is genezend. Er komen nieuwe frequenties voor ons beschikbaar die ervoor zorgen dat we de verbinding weer kunnen maken.

Voor alle duidelijkheid: je blijft zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid en de keuzes die je maakt. Stop nooit met een behandeling of met medicijngebruik wat je is voorgeschreven zonder overleg met jouw arts.