Massages

ontspanningMassages

Als je het hebt over – in balans komen- dan heb je het voor mij ook over contact maken met je lijfgevoel. We zijn steeds meer gewend geraakt aan leven in en met ons hoofd. Zodanig dat je signalen, die je lichaam afgeeft, niet meer of heel laat pas herkent. Ook de hoeveelheid stress die we tegenwoordig ervaren, maakt dat we sneller uit balans raken. Daarnaast is het niet meer zo gewoon om elkaar aan te raken. Dat is jammer, want het is bewezen dat lichamelijke aanraking het geluksgevoel vergroot en daarmee je gehele gevoel van welbehagen. Voorop gesteld dat de aanraking gewenst is. Om in balans te komen en je te herverbinden met jezelf, is het mogelijk om bij joy2reconnect te kiezen voor een anti-stressmassage, intuïtieve massage of MIR-Methode massage.

Anti-stressmassage of ontspanningsmassage is geen diepliggende massage zoals een fysiotherapeut de massage zou uitvoeren. Anti-stressmassage zorgt daarentegen wel voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Je kunt kiezen voor een gehele of gedeeltelijke lichaamsmassage waarbij je op een massage tafel ligt. Hieronder enkele voorbeelden:

  • massage 30 min: voeten, onderbenen en rug;
  • massage 60 min: voeten, onderbenen, rug, hoofd, gezicht.

Bij een intuïtieve massage maak ik in het begin van de massage contact en voel dan wat nodig is. Natuurlijk kun je zelf aangeven wat wel of niet als prettig wordt ervaren. Vooraf wordt afgesproken hoe lang er gemasseerd wordt, zodat de kosten ook duidelijk zijn.

MIR-Methode massage is vergelijkbaar met de intuïtieve massage. Met dat verschil dat de 9 stappen van de MIR-Methode en een eventuele MOM (MIR op Maat) worden in gemasseerd. Hierdoor ontstaat gelijk een diepe inwerking. Daarna pak je zelf de MIR-Methode (weer) op.

Heeft u speciale wensen, geef dat bij het maken van de afspraak aan zodat we kunnen kijken of ik daaraan kan voldoen. Tijdens de massages maak ik gebruik van natuurlijke producten o.a. van Weleda, Volatile en Zechsal.

Er worden geen erotische massages gegeven!

27699583_s

Cadeautip:

Geef een cadeaubon voor een massage of behandeling naar keuze!